Första gången!

Har du bokat?
14 – 15 april 2018 är det premiär för Zumba®, Wine & Dine. Då blir det mycket Zumba®, god mat och fantastiska viner på ett mycket speciellt ställe: The Winery Hotel i Solna.

Vad sägs om att ta med en kompis, kollega eller varför inte mor & dotter? Eller ta chansen att få egentid i ett enkelrum – du bestämmer själv! Härligt sällskap av många trevliga deltagare får du både om du kommer i sällskap med tre vänner eller på egen hand.

Zumba® passar de allra flesta, det finns inga rätt eller fel utan alla deltar efter egen förmåga och vilja (och dagsform, bör kanske tilläggas). Det är musiken, dansen och gemenskapen som har gjort Zumba® så otroligt populärt över hela världen.

Vi får också en tur i vineriet och chans att prova många olika viner i vinoteket – ja, det är nästan som att komma till en vingård fast den ligger precis bredvid E4 vid Järva Krog i Solna.
God mat i form av en två rätters middag som ger kroppen glädje, både för näringen men framför allt för smaklökarna, och mycket väl utvalda viner avslutar lördagen. Eller rättare sagt; väl utvald mat! För på The Winery Hotel utgår restaurangen från vinerna och maten bestäms efter de viner som hotellet erbjuder just vid tillfället. Maten smakar såklart alldeles ypperligt även för icke vindrickare!

Ett dopp i poolen på hotellets tak kan vara pricken över i efter salsa, soca, reggaeton, merengue och cumbia (lite bellydance kommer det också bli plus flera andra dansstilar från hela världen). Från taket ser en till exempel Friends Arena, Mall Of Scandinavia och mycket, mycket mer.

Söndagen startar med ett Zumba®pass och intensiteten på det kan bli lägre, vi väcker kroppen med glad musik och äter därefter hotellets härliga frukost.

Bokning går bra till och med 10 mars så det är fortfarande flera dagar kvar för att få en garanterad plats.
Efter 10/3 är det endast möjligt att boka om det finns tillgängliga rum.

HÄR kan du läsa mer om eventet och om hur du bokar

Vill du veta mer?
Kontakta gärna mig via mail till kialundberg@kialu.se eller skicka meddelande här:

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]