Kom på Zumba i Järvastaden på lördag 25/8

Vi ses kl 19:00 på lördag för ca 40 minuters dansglädje där alla kan vara med. Ta med grannen, vännen och ja, varför inte hela släkten! Det är gratis och inga förkunskaper krävs.

Från jarvastaden.se:

Food, film och fitness

På lördag är det äntligen dags för årets Food festival med goda smaker och utomhusbio som avslutning på en härlig familjedag. Nu finns också chansen att prova på zumba, en träningsform som välkomnar alla, oberoende av ålder eller nivå.

På lördag klockan 19, i god tid innan utomhusbion börjar, kommer Kia Lundberg att hålla ett zumbapass nedanför Mulle Meckparken i Järvastaden. Hon välkomnar alla som vill prova på eller bara se hur ett zumbapass går till.

— Zumba är så härligt för att det är dold träning, man har så roligt att man inte tänker på att man tränar, säger Kia och skrattar.

Hon strålar av energi när hon berättar om sitt stora intresse. Zumba är en dansform som består av korta sekvenser vilket gör det enklare att komma ihåg rörelserna. Musiken är latinamerikanska rytmer som håller ett relativt högt tempo. Artister som Ricky Martin, Shakira, Daddy Yankee, Pitbull gör musik som lämpar sig bra för att dansa zumba till. Och alla som dansar gör det efter egen förmåga.

— Zumba ger så mycket glädje, säger Kia och förklarar: du får rörelse, musik och är bland andra människor. Det som är allra viktigast att tänka på för dig som vill gå ett zumbapass: det finns inga rätt eller fel!

Så, välkommen till Kias pass nu på lördag, med start kl 19 och ungefär 40 minuter framåt. När passet är slut är det precis lagom med tid för att börja förberedelserna inför årets utomhusbio. Vill du eller kan du inte delta, kom och heja på!

Mer om Kia och hennes zumbapass hittar du på Kialus hemsida eller på Facebook.