Skäm bort dig i vinter

”Skäm bort dig i vinter – Retreat på Kap Verde!

11-18 november​

När mörker och kyla tagit ett fast grepp om våra egna breddgrader drar vi söderut, mot Kap Verdes ändlösa stränder och solsäkra klimat.
Vi checkar in på femstjärniga Melia Dunas Beach Resort & Spa, en lyxig strandresort belägen norr om Santa Maria på den kapverdiska ön Sal.

Här kommer du erbjudas alla de komponenter som ingår i vårt koncept WELLNESS BY lucaniatours men med lite mer utrymme för återhämtning, avslappning, flärd och upplevelser. För att ytterligare förstärka exklusiviteten genomförs denna resa också med en begränsad gruppstorlek. Vi kallar det RETREAT BY lucaniatours.

Det blir ett något nedbantat utbud med gruppträning men likväl omfattande och variationsrikt, välgörande behandlingar, spa-besök, mängder av spännande och unika utflykter/upplevelser samt inte minst god mat, dryck, ett härligt umgänge och gott om tid för avslappning och återhämtning.

Resan är av typen ”More inclusive” och innehåller:

Flyg och transfers
Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)
Mat & dryck (All inclusive)
Gruppträningspass
Individuella sessioner / personlig träning
Kropps- och skönhetsbehandlingar
Utflykter och aktiviteter

​Uppge kod ”KIalu” för att få rabatterat pris: 18.900 sek Ord. pris 20.900 sek.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
Kraftigt begränsat antal platser, se till att säkra din plats redan idag!

Anmäl ditt intresse eller boka genom att följa denna länk alternativt genom att ringa Lucaniatours på telefon 070-524 52 15. Välkommen till Kap Verde!”