Helg i Roslagen 11-12 juni

Välkommen till en skärgårdshelg i Roslagen med Zumba,, cirkelträning, rörlighetsträning, 3-rätters middag och övernattning på Marholmen 11-12 juni 2022. Kombinationen Zumba, skärgård, god mat i härlig skärgårdsmiljö med fantastiskt sällskap kommer ge den extra energi vi alla behöver efter ett par omvälvande år!

Dags för en härlig träningshelg i Roslagens famn på en blommande ö!

Vi hoppas på uppehållsväder, eller till och med vackert väder, för då blir det både träning och Zumba utomhus med himlen som tak. Plus härlig promenad runt öarna för att se de fina omgivningarna och få in nytt fräscht syre i kroppen.
Ni vet hur det är med vädret i försommar-Sverige; om i fall att vädergudarna är på ett mer vätskefyllt humör så kör vi alla pass inomhus (och då med discolampor!) men sätter på regnjacka och paraply om vi vill gå ut och se de otroligt fina omgivningarna på Marholmen.

Det tar ca en timme hit med bil från Stockholm och vill du åka buss går det också bra, transporten bestämmer du över själv.
Begränsat antal platser.

PRIS Från 2470:-/ person (3560:- i enkelrum)

 

I PAKETET INGÅR

  • Övernattning i dubbelrum eller enkelrum (2470:- resp. 3560:-) i Marholmens hotell med balkong eller veranda
  • Flera träningspass: Zumba®, cirkelträning, Soft Stretch Flex, gemensam promenad runt öarna
  • 3-rätters middagssupé
  • Frukostbuffé
  • Du kommer även ha tid att själv utforska Marholmen eller bara ta det lugnt och samla på dig krafter, du väljer.

 

Ungefärliga start och stopp-tider: lördag första träningspasset 14:00,  incheckning 15:00, start Zumba kl 15:30, middag 19:00, SSF 21:00. Utcheckning söndag (efter promenad och frukost) ca kl. 11:00. Deltagande i träningspassen är frivilligt.

Ta med kläder som är sköna att träna i, både för utomhus- och inomhusbruk, och övriga kläder du vill använda.

För att boka:
Mail till  kialundberg@kialu.se och uppge om du vill boka dubbel- eller enkelrum och namn, adress, telefonnummer samt mailadress till alla som bokningen avser samt betala bokningsbelopp 200:-/person till bankgiro 595-6594 eller Swish 1232696433.
Faktura med 14 dagars betalning mailas till alla anmälda.
Bokningen är bindande men du kan sälja din plats till annan person, kontakta mig först i så fall. Bokningsbeloppet återbetalas ej.
En bokning innebär att du accepterar Kialus integritetspolicy, läs mer här

Alla som bokar kommer få mer information via mail.