Kialu ställer om!

Folkhälsomyndigheten har fattat beslut om skärpta allmänna råd i bland annat Stockholms län med syfte att begränsa spridningen av Covid-19, som nu ökar kraftigt i regionen. Detta gör att alla gruppträningsklasser i Löthallen och Järvastaden ställs in från och med söndag 1 november (troligen till 19 november).
Jag citerar:

”Följande lokala allmänna råd införs nu inom Stockholms län utöver de som redan gäller i hela landet och som grundar sig i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.

Du bör:

  1. Om möjligt, undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de man bor med. Arbeta hemifrån om du har möjlighet. Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar, kan fortfarande ske.
  2. Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym med undantag för nödvändiga besök i livsmedelsbutiker och apotek. Verksamheter uppmanas också att vidta åtgärder för att minimera antalet besökare för att undvika trängsel.
  3. Avstå från att delta möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte träning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare.
  4. Avstå̊ från att delta i större sociala sammanhang som middagar, fester, begravningar, dop, kalas och bröllop.”

Jag vill absolut göra det jag kan för att minska spridningen av detta hemska virus och hoppas på din förståelse. Jag försöker följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar info på hemsida och Facebook.

Online-klasser startas upp så fort jag bara kan!!
Du kan utan kostnad vara med på Zumba 45 min. söndag 1/11 kl 19:00 men då behöver du skicka mail (senast en timme före) till kialundberg@kialu.se för att få länk till klassen.
Eftersom detta kommer lite plötsligt vet jag i ärlighetens namn inte om all teknik är helt klar så därför blir det som en gratis prova på-klass.

Kialu-biljetter kommer gälla även online, mer info kommer om det. Det kommer också gå bra att betala via Paypal och troligen även Swish.
Naturligtvis svarar jag gärna på frågor men jobbar nu på att all information ska finnas lättillgänglig så snart som möjligt.