Rör på dig – nu kör vi HUNDRA

HUNDRA:

20 jacks
20 plankrodd
20 rumplyft
20 cykla i luften
20 squats

5 övningar
20 gånger av varje övning
5 x 20 = hundra! 

Var med på ett enkelt sätt att få in mer rörelse under dagen. 

Varje dag fram till påsk kör vi fem olika övningar och de är så pass enkla att de allra flesta kan göra dem. 

Det finns många olika sätt att modifiera dem men vi börjar basic. Låt oss vara sjyssta mot oss själva och sätta ribban på en höjd vi fixar först och främst, sedan kan vi ta ut svängarna om vi blir på det humöret. För det är en härlig känsla att känna ”det här klarar jag!” eller kanske till och med ”det här var ju plättlätt!”  Håll den känslan en stund och klappa dig själv på axeln innan du kräver mer av dig. 

Du väljer NÄR du ska göra dem! Kanske en övning i taget, alla på en gång eller hälften på morgonen och hälften på kvällen. Du kan variera hur mycket som helst så testa dig fram till tidpunkter som funkar för just dig i det liv du lever nu. 

Min tanke är att de ska kunna göras utan att byta om eller använda någon slags utrustning. Vill du så kan du såklart ha det här som en del av träningspasset men det är suveränt att kunna riva av ”hundra” bara så där, som ett komplement. 

Så vad ska vi göra? 

20 jacks
20 plankrodd
20 rumplyft
20 cykla i luften
20 squats

Häng med vettja! Och bjud in alla du känner – här kan alla vara med. Gratis och enkelt!
Alla gör det för sin egen skull men om du vill hänga med oss andra som är med så  finns en öppen grupp på Facebook som du hittar här 

Keep it simple. Vi gör det så enkelt att det verkligen blir gjort. 

Möt våren starkare och piggare!