3 bra tips för din träning i vår

Du får här 3 bra tips för att få till riktigt effektiv träning nu när våren kommer:

Utomhusträning: Dra nytta av det vackra vädret och möjligheterna som finns utomhus. Löprundor i parken, cykla längs gröna cykelvägar, prova på olika utomhusgym eller varför inte styrketräning i skogen? Frisk luft och solsken kommer att ge dig extra energi. Att träna i mulet eller regnigt väder ger faktiskt en riktigt skön vinnarkänsla, testa det!

Variera din träning: Med vårens ankomst är det perfekt att prova på nya träningsformer och utmana din kropp på olika sätt. Testa exempelvis någon ny sport, dansstil eller träningsklass som du alltid velat prova. Att variera din träning hjälper till att undvika träningsplatåer och håller träningslusten på topp.

Sätt upp mål och planera: Ta tillfället i akt att sätta upp tydliga träningsmål för våren (kanske resten av året?) och skapa en realistisk plan för hur du ska nå dem. Oavsett om det handlar om att öka styrkan, förbättra konditionen eller träna inför ett specifikt lopp eller evenemang, så är det toppen att ha konkreta mål att sträva mot. Genom att planera träningen i förväg blir det lättare att hålla sig disciplinerad och verkligen se till att det blir gjort.

Behöver du hjälp med pepp och planering?
Maila mig: kialundberg@kialu.se