Gruppträning med Kialu

Gruppträning, här hittar du exempel på träning med Kialu:

  1. Zumba: Upplev glädjen av dans genom olika varianter – Zumba, Zumba Toning, Zumba Gold, Aqua Zumba och Zumba Kids. Våra Zumba-klasser är inspirerade av latinamerikansk musik och kommer att få dig att röra på dig på ett sätt som känns mer som en dansfest än en träningspass.
  2. Pound: Träna som en rockstjärna med Pound! Den här unika träningsformen kombinerar trumrytmer med konditionsträning och styrka, vilket ger dig en intensiv och underhållande träning.
  3. Core-träning: Stärk din bål och förbättra din kroppshållning med våra core-träningspass. Vi fokuserar på att bygga upp styrka i din core för att förbättra din övergripande prestanda.
  4. Tabata: Kort och intensivt! Våra Tabata-pass är perfekta för dig som letar efter en effektiv träning på kort tid. Hög intensitet och korta pauser kommer att ge dig maximala resultat.
  5. Cirkelträning: Variera din träning med cirkelträning, där du roterar mellan olika övningar för att träna hela kroppen på ett effektivt sätt.
  6. Funktionell träning: Utforska fördelarna med funktionell träning, där vi fokuserar på att förbättra rörelsemönster och styrka för att underlätta vardagliga aktiviteter.
  7. Konditionsträning: Våra konditionsträningspass utmanar ditt hjärta och lungor, vilket ger en ökad uthållighet och energi.
  8. Seniorträning: Anpassade träningspass för seniorer för att främja styrka, balans och flexibilitet. Vi fokuserar på att skapa en trivsam och säker miljö för att hålla dig aktiv och hälsosam.
  9. Träning för kvinnor i klimakteriet: Specialanpassad träning för att stödja och hantera de unika behoven hos kvinnor i klimakteriet. Vi fokuserar på att främja välbefinnande och hälsa under denna livsfas.
  10. Vattenjympa: Träna i vatten och upplev en skonsam och effektiv träning. Vattenjympa är perfekt för alla åldrar och fitnessnivåer.