Så här kan det se ut

Så här kan det se ut när jag sitter och planerar.
Idag förbereder jag höstens scheman och så försöker jag ”städa” här på hemsidan; ordna upp, ta bort, lägga till. Har suttit hela förmiddagen inomhus, gick ut i solen men då tyckte datorn att det blev på tok för varmt så nu är jag inne igen.

Min plan är att börja blogga!
Oj, när jag skriver det så får jag känslan av ”Wow, hur ska jag hinna med det också?!” men jag ska inte skriva långa noveller varje dag eller satsa på att ta högklassiga proffsfotografier, så tiden kommer finnas. Du kommer få hänga med mig vid olika tillfällen av mina dagar, kvällar och kanske blir det en inblick i hur min hjärna funkar (ibland: inte funkar ;))
Det finns flera anledningar till det här och den största är att jag vill hålla kontakt med dig. Och dig. Och dig och DIG!
Nu kanske du tänker ”Men Kia, du gör ju det på Facebook och Instagram”? Jo, det gör jag ju till viss del men oftare och oftare strular det där. Till exempel igår kväll efter Zumba i Bombens park när jag ville lägga upp bilder från den härligt soliga kvällen och jag blev utloggad gång på gång…… Eller när jag helt plötsligt inte kan dela Kialus ( = mina) event-sidor….. Tänker inte ens gå igång med algoritmer som ändras plötsligt….. Och det är ju ett faktum att det är inte mina egna plattformar, det är Metas plattformar.
Med det sagt, jag älskar Facebook och Instagram som möjliggör att man kan umgås med människor oavsett avstånd! Så jag kommer absolut inte försvinna därifrån men nu lägger jag an här på hemsidan på ett annat sätt.

Så är det det här med att få allt att fungera som jag vill, estetiskt och praktiskt, det kan ju bli lite si och så 😉

Nytt är att du kommer att kunna kommentera mina inlägg. Så länge det är trevlig stämning är alla välkomna in hit till mitt virtuella hem, här är vi schyssta mot varandra och har ett okej språk.
Hoppas du vill komma och hälsa på!
Hejsvejs!
Kia sitter vid sitt arbetsbord