Sista måndagen för terminen

Nu är det bara en gång kvar på den här terminen och då kommer jag passa på att tacka för en mycket fin höst tillsammans! Mer information kommer men jag kan säga att det blir lite överraskningar, tävling med finfina priser och juligt som det ska vara på en avslutning. Så det är en tid du ska markera i kalendern 🙂

Sedan tar vi jullov – men inte allt för lång tid! Under julhelgerna ska det fixas lite på golvet i lokalen och om allt hinns med och torkar torrt så kör vi igång igen måndag 8 januari 2024.
Det blir samma upplägg som nu med Tabata och Zumba, en halvtimme vardera, under hela januari.
Nytt år, nya möjligheter! Låt 2024 bli året då du ger dig och din kropp det den vill ha: rörelse, näring, vila och mänsklig  kontakt. Vi startar upp veckorna med måndagskvällar fyllda med det första och sista = träning och gemenskap. Olika personligheter med olika erfarenheter och ambitioner som träffas och delar träningsglädje – det ger glad energi som kan räcka hela veckan ut!

Järvastaden måndag 18 december:
Kl 19:00 Tabata, 30 min (ta gärna med egen matta)
Kl 19:35 Zumba 30 min, kanske något längre den här dagen 😉

Du kan vara med på ett pass eller båda, en halv Kialu-biljett per pass (alt. 140:- för båda och 70 för ena). Gratis om du aldrig varit med på Kialus gruppträning, så ta med vänner och bekanta.
Det går bra att använda friskvårdsbidrag, Kialu är ansluten till Epassi och Wellnet, eller så lämnar du kvitto/faktura till din arbetsgivare.

Ingen bokning behövs men observera tiden då jag öppnar dörren:
Adress: Fridensborgsvägen 64, entre blå dörr (jag öppnar den en gång 5 min före start, dvs 18:55 och 18:30)

Hör av dig om det är något du undrar över: kialundberg@kialu.se

Varmt välkommen!